19 april 2023

PvCF Apple Actie van start!


PC Actie 2023 Apple producten
Samen met Dustin is het mogelijk om een actie te houden met Apple-producten.

Bestelperiode
De bestelperiode is van woensdag 19 april tot en met dinsdag 9 mei. In de Nieuwsbrief over de actie vind je bovenin de balk jouw LoginCode die te gebruiken is om een account aan te maken. Dit doe je door op registreren te klikken op https://pvcf.choose-it.nl/nl-nl/login. Na registratie krijg je een activatie-email op het emailadres wat je net hebt opgegeven, klik op de hyperlink. Ontvang je deze niet, kijk dan even in je spam-box. Na het klikken op de activatielink kun je inloggen. Dit doe je met jouw emailadres en jouw gekozen wachtwoord. Heb je problemen met registreren of inloggen, neem dan contact op via chooseit@dustin.com of 024–2092930.

Assortiment
Het assortiment is beperkt tot een aantal modellen. Dit aanbod bestaat uit de populairste iPad’s, MacBooks en iMac’s uitsluitend in de kleur Space Grey (iPad en MacBook) en Silver (iMac). Het assortiment bestaat uit 3 categorieën iPad’s, MacBooks en iMac’s. Van elke categorie kun je maximaal 2 producten in je winkelmandje plaatsen en afrekenen. De LoginCode is ook maar één keer te gebruiken en is niet overdraagbaar.

Alle leden van de PvCF kunnen gebruik maken van deze actie. Medewerkers van de Belastingdienst en het Ministerie van Financiën die geen lid zijn, dienen eerst lid te worden: https://pvcf.nl/lidmaatschap/lid-worden, en ontvangen dan een LoginCode.

De bedoeling is, dat er zeker nog één actie dit jaar wordt gehouden met Windows computers voor diegenen die in deze apparatuur geïnteresseerd zijn.