4 mei 2023

Nieuws over de Apple Actie

Profiteer van kortingen van 18% tot wel 25% op de adviesprijs van sommige Apple-producten.  

De Actie met Apple-producten loopt nog tot en met 9 mei. Wees er dus snel bij.

Status bestellingen
Op dit moment zijn er 450 producten besteld. Door een storing bij de distributeur is helaas enige vertraging opgelopen in de verzending van de producten aan Dustin. We hopen dat de achterstanden deze week weggewerkt zijn en dat de producten, die tijdens de bestelling op voorraad stonden, verzonden worden. Dit valt of staat met de leveringen van de distributeur aan Dustin.

De portal waarin de producten worden aangeboden is enigszins verouderd en hierdoor minder gebruiksvriendelijk dan menig consumentenplatform. Een voorbeeld is de leverdatum die staat vermeld bij de gegevens van de order, deze is een soms onduidelijk. Hier kan een datum in de verre toekomst staan, dit is dan een datum die op dat moment nog niet is toegezegd door de leverancier. Dit kan betekenen dat het product een paar dagen verlaat is.

De reden om met deze wat verouderde portal een actie te starten was dat het wachten op een nieuwe portal van Dustin nog een paar maanden zou kunnen duren. Dit was voor PvCF geen optie.

Levering
Zodra de levering wordt verstuurd ontvangt u een track en tracé nummer op u e-mailadres. Het is een e-mail van DHL. In de track en trace kunt u nog kiezen voor een afwijkend afleveradres of moment.

Garantie
De Apple-producten gekocht tijdens de actie kennen 2 jaar fabrieksgarantie. Naast de mogelijkheden om via Dustin de garantie te claimen is het ook mogelijk om garantie via Apple zelf te claimen. Dit kan online bij Apple maar ook bij de dichtstbijzijnde Apple certified repair centre’s.

Retouren en garantieaanvragen moeten worden aangemeld voor ze retour gestuurd kunnen worden. Zonder aanmelding bestaat de kans dat deze niet op de juiste plek aankomen en kwijtraken.

Voor alle vragen over garantie, retouren, levertijden en wat verder met logistiek te maken kan hebben kun je terecht op:
Contactformulier in de portal, hier kan de reparatie gemeld worden
Telefonisch: 024 – 209 29 30
E-mail: chooseit@dustin.com

Bestelprocedure
Jouw logincode en hoe je kunt bestellen vind je terug in de Nieuwsbrief van april. Als je de april nieuwsbrief kwijt bent kun je contact opnemen met het secretariaat voor de logincode. Heb je problemen met registreren of inloggen neem dan contact op via chooseit@dustin.com of 024–2092930.
Direct bestellen https://pvcf.choose-it.nl/

Meer Acties
De bedoeling is, dat er zeker nog één actie dit jaar wordt gehouden met Windows computers voor diegenen die in deze apparatuur geïnteresseerd zijn.