26 september 2023

HP PC Actie

Het is zover! 
De HP PC Actie van de PvCF is van start gegaan. Als het goed is hebben de leden van de PvCF de Nieuwsbrief ontvangen met daarin vermeldt de Actiecodes.
LET OP! De HP PC Actie loopt van 2 oktober 2023 tot en met 22 oktober 2023

Samen met HP heeft de PvCF een nieuwe PC actie opgezet. Leden van de PvCF krijgen tijdelijk tot €300,- korting op een laptop naar keuze én profiteren van speciale kortingen op desktops, printers, monitoren, accessoires en garantie-uitbreiding in de online HP shop. Hét moment dus om een laptop voor privégebruik aan te schaffen of je thuiswerkplek compleet te maken. 
 
In de nieuwsbrief die op 2 oktober verzonden wordt naar alle leden, ontvang je unieke codes. Deze codes zijn exclusief voor leden van de PvCF en elke code heeft zijn eigen korting. Wil je bijvoorbeeld een laptop kopen? Pak dan bijbehorende code uit deze e-mail en gebruik de code bij het afrekenen in HP shop.

Kortingen
€300 korting op alle HP EliteBook laptops    
€250 korting op alle HP Spectre laptops 
€200 korting op alle HP Envy laptops                     
€150 korting op alle HP Pavilion laptops                       

10% korting op alle desktops • 10% korting op alle printers • 20% korting op alle monitoren • 30% korting op alle computeraccessoires • 50% korting op alle Care Packs 2 oktober volgt er meer informatie via de nieuwsbrief.

Adres van de HP Actiesite is hp.nl/pvcf 

Actie loopt van 2 oktober 2023 tot en met 22 oktober 2023